Boek
Nederlands

Lieze & Tine

Marc De Bel (auteur)

Lieze & Tine

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
1968, HET JAAR WAARIN ALLES ANDERS WERD Ook voor Lieze Boeckmans, bijna zestien, die als kerstcadeau van haar oudere broer, Jan de Zwartkijker, een dagboek heeft gekregen. "Om nooit te vergeten dat ze ooit jong, onnozel, naïef en ongelukkig is geweest." In het internaat bij de nonnen is het inderdaad verre van leuk. Gelukkig fleuren de vrolijke en hippe popliedjes uit de Top 40 haar tijdens de w
Titel
Lieze & Tine
Andere titel
Lieze en Tine : dochters van de duivel
Auteur
Marc De Bel
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Van Halewyck, 2020
324 p.
ISBN
9789463832359 (hardback)

Over Marc De Bel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Michiel Hendryckx

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - Stuffie en het geheim van de Kankan-Goeroe (Infodok, 4e druk 1997)
  • 1991 - Nikki Nikkel (Infodok, 5e druk 1999)
  • Lees verder op Wikipedia